Om kennel Olego:


Hos Kennel Olego bestræber vi os efter at opdrætte den hele schæferhund - en familiehund, en udstillingshund, en brugshund - en mentalt og fysisk sund hund!


Vores hvalpe bliver fra starten socialt præget på både mennesker og hunde.


Vores hunde er alle vant til hundegård, såvel som huset fire vægge.


Vores opdræt af hunde startede i 90'erne under kennelnavnet "Kennel Scheppan"


Efter knap 15 års fravær fra hundeopdræt blev Kennel Olego oprettet i 2015 - dette skete efter flere års ønske om, igen at have hvalpe.
Bag om Kennel Olego:


Mit navn er Ole, jeg har en alder der må svare til veteranklassen. Jeg fik min første schæfer tilbage i 82 og har siden været fuldstændig facineret af denne dejlige hunderace.


Jeg er gift og har to voksne sønner, som alle hjælper til, så godt som de nu kan.


Som sagt har jeg siden 80'erne været bidt af schæferhunde og jeg har i flere år gået med tanken om og lysten til, at starte opdræt af schæferhunde igen.


I 2013 lykkedes det min kone og jeg, at finde det perfekte landsted vi havde søgt efter i nogle år - så nu var rammerne på plads til at have opdræt. Henover vinteren 2013/2014 gennemførte min yngste søn og jeg DKK's opdrætter uddannelse.


I 2015 kom det første "Kennel Olego"-kuld til verdenen - min kone, min yngste søn og jeg kunne stolt overvåge fødslen af et kuld harmoniske og velskabte hvalpe.


Hvad fremtiden bringer kan ingen vide, men jeg håber og tror på, at Kennel Olego vil og kan  bidrage positivt til udviklingen af verdens skønneste hunderace - schæferhunden.